Eefke Faasen

demo eefkeIk ben Eefke Faasen. Ik heb affiniteit met ‘gedrag’, dit is ontstaan in mijn werk als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs. Gedrag is er altijd en overal, het is er niet zomaar, het is er met een reden. Ik wilde er meer over leren en ben daarom Gedragswetenschappen in Groningen gaan studeren. Ik heb enkele jaren gewerkt als vrijgevestigd orthopedagoog (waarbij ik ook verbonden was aan een specialistische instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie) en heb de opleiding tot Gezondheidszorgpsychooloog volbracht (specialisatie ‘Volwassenen’). Ik werk sinds 2012 als gezondheidszorgpsycholoog in mijn eigen praktijk en heb naast de GGZ mijn werkzaamheden uitgebreid op het gebied van training en coaching.

Enkele jaren geleden is 'Verbindend gezag' op mijn pad gekomen, naast gedragsvraagstukken, heb ik daarmee ook een antwoord gekregen op gezagsvraagstukken. U kunt hierover meer lezen onder het kopje 'Verbindend gezag'.

In mijn werk ervaar ik de onschatbare waarde van verbind  ing. Verbinding tussen ouders-kind, partners, vrienden, werkgever-werknemer. Ik geloof dat we in ons leven iemand nodig hebben die er onvoorwaardelijk voor ons is. Iemand die vertrouwen in ons heeft, volhoudt en ons niet opgeeft. 

Registraties en lidmaatschappen

  • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG nummer: 29916709925) 
  • Kinder- en jeugdpsycholoog (NIP)
  • Orthopedagoog
  • Groepsleerkracht basisonderwijs
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • Lid van het Nederlands en Vlaams netwerk Geweldloos Verzet en Nieuwe Autoriteit

 

Mijn Kamer van Koophandel nummer is: 57107904.

Publicatie:

Wiebenga, E. en Faasen E. (2017). Verbindend gezag in het onderwijs. JSW-online.

 Wiebenga_Faasen_Verbindend_gezag_in_het_onderwijs.pdf 

Tommie

Op de praktijk is Tommie aanwezig, een Australian Labradoodle. Een hond met een lief en zacht karakter, waardoor zijn aanwezigheid door veel mensen wordt gewaardeerd.

orthopedagogiek psychologie zwolle IMG 6390